Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een vakantie met hond wilt boeken en de voorkeur geeft aan een hondvriendelijke vakantiewoning, bungalow, appartement of villa, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u huurt bij een betrouwbare organisatie waarmee wij samenwerken. Hieronder volgt een uitleg welke zekerheden we kunnen bieden, indien u via één van onze websites en huizenaanbieders een hondvriendelijke accommodatie huurt.

Vakantie-met-hond.be is een website van A Vakanties

A Vakanties is met 20 websites en 1.000.000 bezoekers per jaar al lang geen onbekende meer in Nederland en België.
Wij bieden sinds 2008 online accommodaties aan en doen alleen zaken met betrouwbare huizenaanbieders.
A Vakanties is gespecialiseerd in de online verhuur van honden vakantie accommodaties, groepsaccommodaties, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen met zwembad, grote vakantiehuizen, last minutes en bed and breakfast.

U boekt rechtstreeks bij de aanbieder, wel zo zeker

Indien u een vakantie met honden accommodatie of een ander vakantieverblijf via één van de websites van A vakanties boekt, is het goed om te weten dat u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder huurt.
U gaat dan ook een huurovereenkomst aan met de aanbieder en niet met vakantie-met-hond.be of met A Vakanties.

U ontvangt van deze aanbieder rechtstreeks alle informatie, de boekingsbescheiden en de factuur voor betaling van de accommodatie.
U betaalt ook rechtstreeks de huursom van de accommodatie aan de aanbieder.
Dat biedt u als reiziger de nodige zekerheden.

Ruim 100.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties

U vindt op onze websites een enorm aanbod van 100.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties. In ongeveer 20.000 accommodaties zijn huisdieren van harte welkom.
Hiermee is A Vakanties één van de grootste aanbieders van accommodaties voor honden vakanties en vakanties voor huisdieren.
In Nederland bieden wij deze huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan via onze website www.vakantie-met-huisdieren.nl.

Bij wie zijn de huizenaanbieders aangesloten?

Nadat u een accommodatie via één van onze websites hebt geboekt, kunt u zien met welke aanbieder u te maken hebt en bij welke organisaties deze is aangesloten.
​Zo kan het zijn dat een aanbieder is aangesloten bij bijvoorbeeld de ANVR, SGR en/of Thuiswinkel.org.

ANVR

Indien u een hondvriendelijke vakantiewoning huurt via vakantie-met-hond.be en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw hondvriendelijke vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Huizenaanbieders die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators.
Indien u bij ons een hondvriendelijke vakantiewoning huurt, hebt u met een ANVR aanbieder te doen.
Het gaat hier om Belvilla en Interhome.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een hondvriendelijke vakantiewoning gehuurd heeft en de aanbieder waar u de hondvriendelijke vakantiewoning gehuurd hebt in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan.
De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde hondvriendelijke vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.

Huurt u via deze website vakantie met huisdieren een hondvriendelijke vakantiewoning bij een aanbieder die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
U huurt uw vakantiewoning met hond dan met maximale zekerheid.

Thuiswinkel.org

Een aantal aanbieders waar wij hondvriendelijke vakantiewoningen voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een hondvriendelijke vakantiewoning huurt via een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling.
Huurt u een hondvriendelijke vakantiewoning via deze website, dan hebt u te maken met een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org.

Samenvattend

De huizenaanbieders met aanbod op deze website vakantie-met-hond.be zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten.
​U huurt uw vakantiewoning via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd.