Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

weekendje weg

Weekendje weg met de hond.

Een weekendje weg met de hond en een vakantiehuisje huren?  Op deze website vind je veel vakantiehuisjes met hond die je ook voor een weekendje weg met de hond kunt huren.  Zo kan je bijvoorbeeld een weekendje weg met de hond naar de Ardennen, naar de kust, of naar de bossen.

Je vindt op deze website meer dan 40.000 vakantiehuisjes waar honden welkom zijn en deze vakantiehuisjes met hond in onder andere België, Nederland en Franrkijk zijn ook voor een weekendje te huur.  Zo kunt je een luxe vakantiehuisje huren voor een weekendje weg met de hond.

Hieronder vind je meer informatie hoe je een vakantiehuisje met hond kunt boeken en een weekendje weg met de hond kunt.

Indien je een vakantiehuisje met hond huurt voor een weekendje weg met de hond kunt je zo een vakantiehuisje huren voor een weekend of lang weekend.  Een lang weekend gaat van vrijdag tot en met maandag en een gewoon weekend gaat van vrijdag tot en met zondag.

Een lang weekendje weg met de hond betekent dus 3 overnachtingen terwijl een gewoon weekend weg met de hond 2 overnachtingen betekent.  Bijna alle vakantiehuisjes met de hond zijn ook voor een lang weekend te huur. Indien je wilt genieten van een lang weekendje weg met de hond, raden wij je aan een vakantiehuisje met hond van vrijdag tot en met maandag te boeken.  Bijvoorbeeld een lang weekendje weg met de hond in de Ardennen.

Vakantiehuisje met hond op bungalowpark huren.

Als je een weekendje weg met de hond wilt, is het huren van een vakantiehuisje of bungalow met hond op een bungalowpark ook een interessante optie.  Hierbij moet wel worden aangetekend dat de meeste bungalowparken in België, Nederland en Frankrijk slechts één hond toelaten en bij uitzondering 2 honden.

Een weekendje weg met de hond in een vakantiehuisje of bungalow op een bungalowpark is dus vooral geschikt voor een weekendje weg met 1 of 2 honden!