Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Op vakantie kat of paard

Op vakantie met huisdier of huisdieren

Wilt u op vakantie met uw huisdier en bent u op zoek naar een huisdiervriendelijk vakantiehuis, vakantiepark, bungalow of camping? De huisdiervriendelijke websites van A Vakanties bieden u volop mogelijkheden om met uw huisdier of huisdieren op vakantie te gaan. Of u nu met uw hond, kat of paard op vakantie wilt gaan, bij ons kunt u kiezen uit meer dan 50.000 huisdiervriendelijke vakantiehuizen, vakantieparken, bungalows en campings. Afhankelijk van de huisdiervriendelijke accommodatie zijn er 1, 2, 3, 4 of 5 huisdieren toegestaan.

Wilt u met een hond of kat op vakantie, bezoek dan onze website www.vakantie-met-hond.be

Wilt u met hond, poes of paard op vakantie, bezoek dan onze website www.vakantie-met-huisdieren.nl

Zoekt u een hondvriendelijke camping, bezoek dan onze website www.honden-campings.nl

Op vakantie met 1 huisdier.

Indien u op vakantie wilt met 1 huisdier, bijvoorbeeld een hond of kat, dan zijn de mogelijkheden bijzonder groot. Op de websites van A Vakanties vindt u een aanbod van maar liefst 50.000 huisdiervriendelijke vakantiehuizen, vakantieparken en campings en in alle huisdiervriendelijke accommodaties is tenminste 1 hond of kat toegestaan. Ook indien u op vakantie wilt met uw eigen paard en op zoek bent naar een boerderij of vakantiehuis met paardenstal, zijn de mogelijkheden groot. Wij hebben een aanbod van meer dan 70.000 accommodaties waar het toegestaan is uw paard mee op vakantie te nemen in een accommodatie met paardenstal of paardenbox. U vindt deze accommodaties met paardenstal of paardenbox op onze website vakantie met huisdieren en kunt uw vakantie met paard in bijvoorbeeld Nederland, Belgie, Frankrijk of Duitsland online zoeken en boeken.

Op vakantie met 2 huisdieren.

Indien u op vakantie wilt gaan met 2 huisdieren, bijvoorbeeld 2 honden, kunt u bij ons nog steeds kiezen uit 30.000 vakantiehuizen en/of vakantieparken waar 2 huisdieren zijn toegestaan. Omdat de meeste huisdiervriendelijke accommodaties op honden zijn ingericht, berekent dit in de praktijk dat er 2 honden op vakantie zijn toegestaan. Favoriete landen om met 2 huisdieren of met 2 honden op vakantie te gaan zijn hierbij Frankrijk, Belgie, Nederland, Duitsland, Denemarken en Tsjechie. Italie is als huisdiervriendelijk vakantieland wat minder in trek dan bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk of Belie. Indien u een vakantie met 2 huisdieren wilt gaan vieren, houdt u er wel rekening mee dat u meestal een toeslag per huisdier per nacht betaalt en een vakantie met 2 honden of 2 huisdieren zo wat duurder kan worden dan een vakantie met een huisdier of een hond.