Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Nieuws

op vakantie met de hond

informatie op vakantie met de hond

Op de nieuwe website op vakantie met de hond vindt u informatie over het boeken van een vakantiehuis met hond.

of u nu op vakantie met de hond wilt in Frankrijk, België, Nederland of Italië, u vindt uw vakantiehuis met hond hier.

Geplaatst op 13-01-2015 07:39

aangepast vakantiehuis met hond huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuis met hond maar dan wel een aangepast vakantiehuis?

Indien u op zoek bent naar een aangepast vakantiehuis met hond of een mindervaliden vakantiehuis waar honden zijn toegestaan, zijn er voldoende mogelijkheden.

Op de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

vindt u namelijk ook vakantiehuizen die aangepast zijn voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en gehandicapten maar waar ook honden welkom zijn.  Boek bijvoorbeeld een aangepast vakantiehuis met hond in Frankrijk, België, de Ardennen, Nederland, Duitsland of Italië.

Een aangepast vakantiehuis met hond is net zo duur of goedkoop als een "gewoon vakantiehuis met hond".

Er zijn aangepaste vakantiehuizen met hond te huur waar 1 of 2 honden zijn toegestaan maar ook mindervaliden vakantiehuizen te huur waar 3 of 4 honden welkom zijn. 

Voor een aangepaste vakantie met hond in België, Nederland, Frankrijk, Italië of elders in Europa.

Geplaatst op 26-10-2014 08:11

Laat uw hond inenten

Gaat u met uw hond op vakantie naar binnenland of buitenland?  Het is in alle landen verplicht dat uw hond tegen de meest voorkomende ziekten is ingeënt en ontwormd. Uw dierenarts kan u daar verder over informeren.  Informeer ook, als u met uw hond of honden op vakantie gaat welke regels er gelden voor het vervoer van honden en het verplicht dragen van een muilkorf. In sommige landen is het verplicht dat bepaalde honden rassen een muilkorf dragen. Het verkeersbureau van een land kan u verder informeren. Ook de eigenaren van een vakantiehuis, bungalow of chalet kunnen u om inzage in de inentingsgegevens of dierenpaspoort vrageb.

Kies een vakantiehuis met hond. Kies uit 40.000 hondvriendelijke bungalows, vakantiehuizen of chalets.

Geplaatst op 04-06-2014 14:45

Hogenboom Vakantieparken

Vakantie met hond op Hogenboom Vakantieparken.

Hogenboom Vakantieparken heeft het aantal accommodaties op haar vakantieparken waar honden toegelaten worden weer uitgebreid.

Er zijn nu tientallen vakantieparken van Hogenboom te vinden waar 1 of 2 honden toegelaten worden.  De bungalows en vakantiehuisjes op deze hondvriendelijke Hogenboom Vakantieparken liggen meestal aan de buitenkant van een vakantiepark en altijd met de mogelijkheid uw hond uit te laten. Soms in de buurt van speelveldjes en soms van honden toiletten.

Ook via deze website www.vakantie-met-hond.be kunt u een vakantiehuis of bungalow, waar honden toegelaten worden, op een Hogenboom vakantiepark boeken.

Geplaatst op 04-06-2014 14:38

Vakantieparken waar honden toegelaten worden

Op steeds meer vakantieparken worden honden toegelaten. Met name op de Hogenboom Vakantieparken en Center Parcs vakantieparken worden vaak 1 of 2 honden per bungalow of vakantiehuis toegelaten. Nieuw is dat u nu op onze hondvriendelijke vakantieparken, indien beschikbaar een vakantiehuis of bungalow aan de rand van een bos of uitlaatplaats kunt boeken.

Zoek een leuk hondvriendelijk vakantiepark op onze website www.top-vakantieparken.nl

Geplaatst op 02-02-2014 13:32

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden

Op vakantie met de hond naar Denemarken, Zweden of Noorwegen?  

Op de website http://www.vakantiewoning-zoeken.nl staan in tegenstelling tot de website vakantie-met-hond.be ook veel vakantiehuizen in Denemarken, Zweden en Noorwegen waar honden welkom zijn. Zeker een aanbeveling voor honden vrienden die natuurliefhebbers zijn en van ruimte en rust houden. In Denemarken, Zweden en Noorwegen is het nog mogelijk een geheel vrijstaand vakantiehuis aan een meer te huren want deze landen worden gekenmerkt door vele meren en bossen.

Vakantiehuis in Zweden, Noorwegen of Denemarken met grote tuin huren.

Wilt u een vakantie met hond boeken in een vrijstaand vakantiehuis met grote tuin?  In Zweden, Denemarken en Noorwegen is het mogelijk om voor een relatief kleine prijs een groot en vrijstaand vakantiehuis te huren. U huurt al een vrijstaand vakantiehuis in Denemarken, Zweden of Noorwegen voor 4 of 6 personen,met grote tuin,  vanaf 250 euro per week. Er zijn tuinen bij van wel 3.000 m2 tot 10.000m2 en het vieren van een vakantie met honden in Zweden, Denemarken of Zweden is dan ook voor zowel u als voor uw honden een groot feest. Ook grote vakantiehuizen in Zweden, Denemarken en Noorwegen te huur waar honden welkom zijn!

Totaal zijn er in Zweden, Denemarken en Noorwegen via de website vakantiewoning zoeken meer dan 10.000 vrijstaande vakaniehuizen met tuin te huur. Hier zijn 1,2, 3 of 4 honden op vakantie welkom.

Geplaatst op 23-12-2013 12:36

Vakantie met hond in Frankrijk, regels aangescherpt

Gaat u met de hond op vakantie naar Frankrijk?

Lees dan de onderstaande informatie goed door. De regels voor honden in Frankijk en bepaalde honden rassen die niet worden toegelaten, zijn aangepast. Dat kan gevolgen hebben indien u met bijvoorbeeld een Rottweiler, Tosa Inu, Boerboel of American Staffordshire Terrier op vakantie naar Frankrijk wilt. Indien u via een ander land naar Frankrijk reist, is het ook goed om te informeren naar de regels die voor honden en de invoer van honden in verband met vakantie gelden:

Bron: Dierenbescherming Nederland

Niet alle hondenrassen welkom in Frankrijk.

.
Frankrijk heeft de regels voor sommige hondenrassen flink aangescherpt. Dat betekent dat de Rottweiler, Tosa Inu, Boerboel en American Staffordshire Terriër niet meer toegelaten worden, zelfs niet als deze honden een officiële FCI stamboom hebben.

Vakantiegangers die hun huisdier meenemen, hebben bovendien te maken met de regels van alle landen waar doorheen gereisd wordt. Een Rottweiler is misschien wel toegestaan in Portugal, maar omdat het verboden is om een Rottweiler mee te nemen door Frankrijk en Spanje, zal het dier in dat geval alsnog thuis moeten blijven, tenzij men met het vliegtuig reist. zie voor goedkope vliegtuigtickets de diverse zoekmachines van de luchtvaartmaatschappijen.


http://www.dierenbescherming.nl/nieuws/3353
.

Geplaatst op 20-07-2013 18:51

Vakantie met paard in Nederland

Vakantie met paard in Nederland.

Wilt u een vakantie vieren met paard in Nederland?  Dan hebben wij goed nieuws voor u. Binnenkort gaat er een website vakantie met paarden online. Hier kunt u online een vakantiehuis met paard in Nederland boeken want alle vakantiehuizen hebben een eigen paardenstal en veelal een weiland ( weidegang ) waar de paarden heerljk kunnen rondlopen en zelf ook vakantie hebben. U boekt uw vakantiehuis met paardenstalling in Nederland online.

Binnenkort boekt u een vakantie met paarden in Nederland via deze link www.vakantie-met-paarden.nl

Honden zijn ook vaak welkom.

In de meeste vakantiehuizen met paard faciliteiten in Nederland zijn honden ook welkom. En omdat deze vakantiehuizen in Nederland landelijk gelegen zijn en vaak een omheind terrein hebben, zijn ze ook uitermate geschikt om een vakantie met honden in Nederland te boeken. In veel van deze vakantiehuizen of vakantieboerderijen in Nederland zijn zelfs 2 of 3 honden toegestaan tijdens een vakantie.

Vakantiehuis in Nederland ook huren indien u geen paard bezit.

Bezit u geen paard en wilt u toch een mooi gelegen vakantiehuis of vakantieboerderij in Nederland huren?  Deze mooi gelegen vakantiehuizen en boerderijen in Nederland ziij ook te huur indien u niet in het bezit bent van ean paard. Overigens zijn er wel vaak paarden te huur zodat u kennis kunt maken met een vakantie met paard en hond in Nederland.

 

 

Geplaatst op 29-04-2013 09:49

Vakantie met hond 2013 nu boeken?

Vakantie met hond of honden in 2013.

 

Wij van A Vakanties merken dat veel mensen hun vakantie met hond voor 2013 nu al boeken. Zeker die mensen die met 3, 4 of 5 honden op vakantie willen gaan en een vakantiehuis, bungalow of vakantieboerderij willen huren voor deze honden vakantie boeken hun hondvriendelijke accommodatie al massaal. Wat zouden de redenen hiervan kunnen zijn?

 

Mooiste hondvriendelijke vakantiehuizen zijn het eerst "weg".

"Honden Mensen" weten het, de mooiste hondvriendelijke vakantiehuizen worden het eerst geboekt. En zeker als de meesten een vakantiehuis met goed omheinde tuin in een bosrijke omgeving zoeken, is het dringen geblazen. Bijna 80 % van de mensen die met meerdere honden op vakantie willen, zijn op zoek naar een vrij gelegen vakantiehuis in de bossen met een goed omheinde tuin.  En juist deze mensen boeken hun vakantiehuis met honden nu massaal.

Vroegboekkorting indien u nu een honden vakantiehuis voor 2013 boekt.

Het nu al boeken van een hondvriendelijk vakantiehuis voor 2013 heeft in veel gevallen het voordeel dat er door de reisoraganisatie een vroegboekkorting verleend wordt. Die vroegboekkorting kan oplopen tot 15 a 20 % en omdat bij de huur van een vakantiehuis meestal maar 40 % aanbetaald hoeft te worden is die vroegboekkorting een reden om het hondvriendelijke vakantiehuis, lekker vroeg in het seizoen en zo te profiteren van de vroegboekkorting. Geld besparen kan dus heel eenvoudig.

Leuke websites om een honden vakantie te boeken.

Hieronder nog een aantal leuke website om een honden vakantie te boeken:

www.vakantie-honden.jouwpagina.nl

www.honden-vakanties.nl

www.honden-campings.nl

Fijne vakantie met uw honden in 2013 toegewenst en natuurlijk een gezellige maand in december!

 

Het redactieteam van A Vakanties.

Geplaatst op 06-12-2012 18:10

Rookvrije vakantiehuizen met hond

Een vakantie met uw hond boeken in een rookvrij vakantiehuis.

Heeft u 1 of meer honden en bent u op zoek naar een rookvrij vakantiehuis?  Het is nu mogelijk om via deze website een rookvrij vakantiehuis of rookvrije bungalow te boeken! En ook in deze rookvrije vakantiehuizen en bungalows zijn honden natuurlijk wel toegestaan.

U zoekt eenvoudig een rookvrije en hondvriendelijke vakantiewoning of bungalow door eerst te zoeken via " Stap 1" op beschikbare, hondvriendelijke vakantiehuizen in het door u gewenste land en gebied en periode. Vervolgens kunt u via de verfijnbox " via Stap 2" selecteren op rookvrije vakantiehuizen.  U krijgt dan een overzicht van alle rookvrije vakantiehuizen en bungalows die aan uw zoekcriteria voldoen en kunt vervolgens en rookvrije vakantiewoning boeken voor u en uw huisdieren. Rookvrije vakantiehuizen zijn ook fijn voor een yogaweekend, vriendenweekend, familieweekend of vriendinnenweekend.  Fijne, rookvrije vakantie toegewenst voor u en uw huisdieren!

Rookvrije bungalow of rookvrij vakantiehuis huren op vakantiepark.

Ook is het nu mogelijk geworden een rookvrij en hondvriendelijk vakantiehuis of bungalow te huren op een vakantiepark of bungalowpark. Op de website Top Vakantieparken staat een aanbod van 1.000 vakantieparken waarvan er een 200 vakantieparken hondvriendelijk zijn. Bijna alle 200 hondvriendelijke vakantieparken hebben rookvrije vakantiehuizen, appartementen, bungalows en familiebungalows beschikbaar.  Op deze hondvriendelijke vakantieparken zijn meestel 1 o 2 honden toegestaan, ook in de rookvrije accommodaties op deze vakantieparken met honden!  Er zijn op deze vakantieparken rookvrije en hondvriendelijke vakantiehuizen en bungalows beschikbaar voor 2, 4, 6, 8 en 10 personen. En er zijn rookvrije familiebungalows beschikbaar waar 1 of 2 honden welkom zijn voor 12, 14, 16, 8, 20 en 24 personen.

Website boeken rookvrij en hondvriendelijk vakantiepark of bungalowpark:  www.top-vakantieparken.nl

 

Bron:  Redactie A Vakanties.

Geplaatst op 23-11-2012 08:36