Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

hond

Hond mee op vakantie

Op vakantie en in het bezit van één of meer honden?  Uw hond kan mee op vakantie!  Ook als u meerdere honden hebt, kunnen deze met u op vakantie.

Huur bijvoorbeeld een huisje of chalet en neem uw hond mee op vakantie. Of ga kamperen met uw hond en mee uw hond mee op kampeer vakantie. Hieronder leggen we uit welke mogelijkheden er zijn om uw hond mee op vakantie te nemen en welke regels er zijn indien u uw hond mee wilt nemen op vakantie naar het buitenland.  

Met name voor bepaalde hondenrassen en puppy's gelden er bijzondere regels indien u deze honden mee op vakantie wil nemen naar het buitenland.

Uw hond mee op vakantie nemen en een huisje of chalet huren?  www.vakantie-met-huisdieren.nl

 

Hond mee op vakantie en regels in het buitenland.

Indien u met uw hond een vakantie in het buitenland wilt boeken en daar een huisje wilt huren, is het belangrijk om goed geïnformeerd op vakantie met uw hond te gaan. Er gelden in het buitenland bepaalde regels voor het vervoer en het verblijf van honden en u heeft daar dus mee te maken als u uw hond mee op vakantie naar het buitenland neemt.  Er gelden met name specifieke regels indien u uw hond mee op vakantie neemt naar Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland en Spanje.

Deze regels hebben onder andere betrekking op het verplichte dierenpaspoort, de verplichte inentingen, het vervoer van honden, verplichte aanlijngeboden en soms een muilkorf.  Daarnaast laten bepaalde landen bepaalde rassen ( vechthonden ) niet toe en zijn er specifieke regels voor jonge honden op vakantie en puppy's.

Indien u uw hond of honden mee op vakantie neemt, is het goed om met deze regels rekening te houden, het bezorgt u een onbezorgde vakantie met uw hond of honden.

Op de website van het licg vindt u de regels en invoereisen per land, zowel binnen Europa als buiten Euopa, u vindt op deze website ook uitgebreide en praktische informatie als u uw hond of honden mee op vakantie neemt. 

De eenvoudigste manier om een vakantie met hond te boeken en uw hond mee op vakantie te nemen, is het huren van een vakantiehuisje.

Op deze website vakantie met hond vindt u meer dan 40.000 vakantiehuisjes die u met hond kunt huren.

U kunt een vakantiehuisje huren waar 1, 2 of  honden zijn toegestaan maar ook 4 of 5 honden mee op vakantie nemen.  U kunt een vakantiehuisje met hond huren in onder andere Frankrijk, België, Duitsland, Spanje en Italië.