Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Meest gestelde vragen vakantie-met-hond.be

Wie zijn wij?

Vakantie-met-hond.be is een website van A Vakanties uit Nederland.

A Vakanties heeft een aanbod van ruim 100.000 vakantiehuizen, groepsaccommodaties, chalets, boerderijen, appartementen en villa's. Ongeveer 20.000 van de accommodaties zijn huisdiervriendelijk.

A Vakanties heeft 20 unieke websites.

Zie voor de websites die onder A Vakanties vallen: www.a-vakanties.nl

Hoe lang bestaan wij al?

A Vakanties bestaat sinds 2008. We zijn begonnen met één website en we hebben er nu 20.

In welke landen hebben wij vakantie accommodaties waar honden zijn toegestaan?

Indien u een vakantie met uw honden wilt boeken dan is dat bij ons mogelijk in nagenoeg alle vakantielanden van Europa. U kunt bij ons een honden-vakantiehuis boeken in onder andere België, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, Kroatië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Joegoslavië en Portugal.

Van wie zijn de vakantiehuizen en groepsaccommodaties op onze websites?

De vakantiehuizen en groepsaccommodaties op onze websites zijn eigendom van particulieren en bedrijven. A Vakanties bezit dus zelf geen accommodaties maar bemiddelt voor touroperators. Deze touroperators zijn de verhuurders.

Voor welke perioden kunt u bij ons een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren?

U kunt via onze websites een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren voor een weekend, lang weekend, midweek of week. U kunt natuurlijk ook een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 2 , 3 of 4 weken huren.
Een weekend is van vrijdag tot en met zondag ( aankomst vrijdag, vertrek zondag )
Een lang weekend is van vrijdag tot en met maandag ( aankomst vrijdag, vertrek maandag)
Een midweek is van maandag tot en met vrijdag ( aankomst maandag, vertrek vrijdag)
Een week is van vrijdag tot en met vrijdag of van zaterdag tot en zaterdag. Indien u een vakantiehuis voor een week wilt boeken, kunt u selecteren op aankomstdatum vrijdag of aankomstdatum zaterdag.
In bepaalde landen is de aankomstdatum altijd vrijdag , in andere landen juist weer zaterdag.

Wat gebeurt er als u een vakantiehuis via www.vakantie-met-hond.be boekt?

Indien u een vakantiehuis met hond via deze website boekt, krijgt u van ons automatisch een bevestiging dat u een aanvraag voor de huur van het betreffende huis, bungalow of appartement gedaan hebt. U krijgt vervolgens van de touroperator ( de verhuurder ) bericht of de huur van het vakantiehuis definitief is en ontvangt van deze een huurovereenkomst, de huurvoorwaarden en een factuur voor betaling.

Nadat u de factuur voldaan hebt, ontvangt u van de touroperator het volledige adres van het vakantiehuis en de routebeschrijving.

Wanneer betaalt u de huur van het vakantiehuis?

Indien u via één van onze websites een vakantiehuis hebt gehuurd, dient u in de regel per ommegaande 30 % van de huursom aan te betalen en het restant van de huursom uiterlijk 6 weken voor vertrek te betalen.

De borgsom dient u meestal bij aankomst van de vakantiewoning te betalen.

Bent u verplicht om schoonmaakkosten te betalen?

Indien u een vakantiehuis met honden huurt , bent u verplicht om een bedrag voor schoonmaakkosten te betalen. Dit bedrag vindt u in de categorie bijkomende kosten. U mag het vakantiehuis dus niet zelf schoonmaken. De gedachte hierachter is dat de huiseigenaar er voor volgende huurders 100 % zeker van moet zijn dat de accommodatie goed, volledig en op tijd is schoongemaakt. En zeker als een vakantiehuis gehuurd is geweest door vakantiegangers met honden is een professionele schoonmaak noodzakelijk.

Welke touroperators zitten in ons aanbod?

A Vakanties doet alleen maar zaken met betrouwbare touroperators zoals Tui, Bungalownet, Belvilla, Topic Travel, Novasol, Interhome, Interchalet en andere betrouwbare touroperators. Zie ook de informatiepagina.

Hoeveel honden zijn er in de vakantiehuizen toegestaan?

In onze vakantiehuizen zijn 1,2, 3, 4 of 5 honden toegestaan. In een aantal huizen zijn 5, 6 of zelfs 7 honden toegestaan.

Naast ons aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen , beschikken wij over een aanbod particuliere en op honden afgestemde vakantiehuizen waar maximaal 7 a 8 honden toegestaan zijn. Indien u interesse hebt in een dergelijke hondvriendelijke vakantiewoning, kunt u ons mailen via info@vakantie-met-hond.be

U kunt dan aangeven voor welke periode u op zoek bent naar een hondvriendelijke vakantiewoning of bungalow, met hoeveel personen u bent en naar welk land u op vakantie wilt gaan.

Is een reis- of annuleringsverzekering noodzakelijk?

Indien u met uw honden ( en mogelijk kinderen ) op vakantie wilt, is het aan te bevelen een goede reisverzekering af te sluiten. Het is mogelijk om via deze website een goede reisverzekering af te sluiten. Dat kan echter alleen gelijktijdig bij het boeken van het vakantiehuis.

Het is ook mogelijk een annuleringsverzekering via deze website af te sluiten.

De betaling van de reis- en annuleringsverzekering kan dus alleen maar indien u een vakantiehuis via deze website boekt. Betaling van de premie kan alleen via een creditcard.

Zijn er ook last minute vakantie aanbiedingen met hond?

Wij hebben regelmatig last minute aanbiedingen met hond. Indien u op zoek bent naar een last minute met hond, bezoek dan ook eens onze website www.lastminutevakantiehuizen.com