Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantie met hond

Vakantie met hond? 40.000 hondvriendelijke accommodaties op deze website!


Indien u een vakantie met de hond wilt boeken, zit u op deze website goed. Wij hebben een aanbod van meer dan 40.000 hondvriendelijke accommodaties in onder meer België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië en vele andere landen in Europa.

Afhankelijk van het vakantiehuis met hond zijn er tot 5 honden welkom. Een vakantie met hond in een vakantiewoning of bungalow met goed omheinde tuin vieren is ook mogelijk. Wij hebben een aanbod van meer dan 1.000 unieke vakantiewoningen, bungalows en villa's met goed omheinde tuin.


Voor een vakantie met hond kunt u kiezen uit een groot aanbod hondvriendelijke vakantiewoningen, bungalows en appartementen. U kunt, als u een goedkope vakantie met uw hond wilt boeken, ook een huisje op een vakantiepark huren of gaan kamperen met uw hond.

We leggen hieronder in een aantal stappen uit hoe en waar u een vakantie met hond kunt boeken.

Vakantiehuisjes honden welkom.

Op vakantie met de hond in Nederland

Op vakantie met uw hond in Nederland?

Nederland is een aantrekkelijk land voor een hondenvakantie.

Met zijn aantrekkelijke bosrijke en waterrijke provincies is een hondenvakantie in Nederland al snel geslaagd. Boek bijvoorbeeld een vakantie met hond in Drenthe, Gelderland of Overijssel of boek een hondenvakantie aan zee. We hebben ruim 1.000 vakantiehuizen in Nederland waar 1,2, 3, 4 of 5 honden toegestaan zijn. Indien u met 1 of 2 honden op vakantie wilt zijn er ruimte mogelijkheden, wilt u op vakantie met 3, 4 of 5 honden dan is het aanbod beperkt.


tip: De Waddeneilanden in Nederland bieden bossen, strand en duinen. Ideaal voor een vakantie met hond!

Op de Waddeneilanden hebben we diverse mooie vakantiehuizen en appartementen waar honden zijn toegestaan. Met een vakantie met hond in Nederland kunt u alle kanten op en kiezen voor de zee, bossen, meren of steden. Ook voor het boeken van een vakantiehuisje aan zee met hond zit u op de Waddeneilanden goed!

Vakantie met hond in Nederland.http://www.vakantie-met-hond.be/search/index/searchButton/1/sDate/-1/sCountry/NL

Vakantie aan zee met hond in Nederland?

Bent u op zoek naar een hondvriendelijke vakantiehuis of appartement aan zee? Een huisje aan zee met hond voor bijvoorbeeld 3,4 of 10 personen in Nederland?

Op onze website www.vakantiehuizen-aan-zee.com vindt u meer dan 10.000 vakantiehuizen en appartementen aan zee in Nederland en heel Europa.


U kunt op deze website ook zoeken op vakantiehuizen en appartementen aan zee met hond in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Spanje!

We hebben ruim 1.000 hondvriendelijke vakantiehuizen, bungalows en appartementen in Nederland.


Klik hier voor ons aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen, bungalows en appartementen in Nederland. Voor een geweldige vakantie met hond in Nederland!

Aanraders huisjes met hond in Nederland

Hieronder enkele huisjes die wij als aanrader beschouwen voor een hondenvakantie in Nederland:

Zoekt u een vakantiehuisje met grote omheinde tuin waar uw honden heerlijk kunnen loslopen?

In Uden is een goed omheind 6 persoons huis te huur, midden in de bossen. Officieel zijn er 3 honden toegestaan maar tegen een tarief van 2 euro per hond per nacht, extra zijn er ook 4, 5 of zelfs 6 honden toegestaan. Bosrijke omgeving, veel wandelroutes. Absolute aanrader.

Indien met 3 honden op vakantie wilt in Nederland is dit een zeer goede optie.

Klik hier om de foto's en informatie van dit mooie hondvriendelijke vakantiehuis te bekijken.


Indien u van ruimte, rust en water houdt, is dit hondvriendelijk appartement met omheind terrein iets voor u. Er zijn 5 personen en 3 honden welkom terwijl de omgeving groene en waterrijk is. Natuurgebied het Lauwersmeer ligt op ongeveer 25 kilometer afstand.
Voor een fantastische vakantie met hond in Nederland

Klik hier om de foto's en informatie van dit hondvriendelijk appartement met omheind terrein in Friesland te bekijken.


Uniek gelegen 5 persoons vakantiewoning in Limburg, 3 honden toegestaan. perfecte en vrij gelegen vakantiewoning voor een vakantie in Nederland met hond.

Deze hondvriendelijke vakantiewoning ligt op een landgoed welke bestaat uit bos, een boomgaard, weiland en tuin. De omgeving is heuvelachtig en zeer groen. Een perfecte locatie en omgeving om met de hond heerlijke wandelingen te maken. Een unieke locatie voor een vakantie met hond in Nederland ( Limburg )..

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mooie vakantiehuizen in Nederland waar honden zijn toegestaan. Voor meer aanraders vakantie met hond in Nederland, zie de vakantiehuizen met omheinde tuin.

Vakantie met hond in Frankrijk?

Met de hond op vakantie naar Frankrijk?


Voor veel mensen is Frankrijk het land met de mooiste vakantie mogelijkheden. En Frankrijk is ook zeker een geschikt land voor een vakantie met hond. Bepaalde gebieden in Frankrijk zijn zeer aantrekkelijk om er met honden op vakantie te gaan. Denk hierbij met name aan de Ardennen, de Auvergne, en de Vogezen. In deze gebieden kunt u heerlijk wandelen in de bossen of bergen en zijn veel losloopgebieden voor honden. Indien u een vakantie met de hond in Frankrijk boekt, kunt u alle kanten op!

Maar ook indien u een huisje met de hond aan zee wilt boeken, zit u in Frankrijk goed. Wat dacht u van een huisje aan zee met de hond in Bretagne of Normandië? U huurt hier al vanaf 200 euro per week een huisje aan zee en natuurlijk mag de hond mee!
Bretagne en Normandië zijn zeer geschikt voor een vakantie met hond.

Op onze website vindt u een groot aanbod vakantiehuisjes aan zee in Frankrijk honden toegestaan.

Klik hier voor ons aanbod vakantiehuizen aan zee in Frankrijk waar honden zijn toegestaan.



In Frankrijk hebben we een aanbod van ruim 3.000 hondvriendelijke vakantiehuisjes, bungalows en appartementen te huur. Een vakantie met hond in Frankrijk is avontuurlijk, betaalbaar en voor de hond en het baasje een groot feest. Een vakantie met honden in Frankrijk betekent plezier voor baasje en hond!

Klik hier voor ons unieke aanbod vakantiehuisjes en bungalows met hond in Frankrijk.

Vakantie met hond in België

Een vakantie met hond boeken in België?


België is met de Belgische Ardennen, Limburg en Vlaanderen één van de populairste landen in Europa voor een hondenvakantie. Met name de Belgische Ardennen zijn zeer geschikt voor een vakantie met de hond. In de Belgische Ardennen liggen veel , geheel vrijstaande chalets, vakantiehuizen en bungalows, met goed omheinde tuinen.

In België hebben wij een aanbod van ruim 1.000 huisdiervriendelijke vakantiehuizen te huur. Hiervan liggen er ongeveer 400 in de Belgische Ardennen. Met name de Ardennen zijn zeer geschikt voor een vakantie met hond.

Ook indien u een hondenvakantie in België wilt boeken met meerdere honden, zijn er volop mogelijkheden. Zo hebben wij diverse vakantiehuizen in België te huur waar meerdere honden zijn toegestaan. Afhankelijk van het vakantiehuis of appartement in België zijn er 1, 2, 3, 4 of 5 honden toegestaan. In bepaalde gevallen zijn er meer honden toegestaan dan op onze website vermeld staat.


Honden vakantiehuizen in België

Indien u met uw hond of honden een vakantie in België wilt boeken en kiest voor een huisje, bungalow of chalet, is het goed om binnen ons aanbod huisjes België met omheinde tuin te zoeken. Deze categorie huisjes zijn absolute aanraders indien het om het boeken van een vakantie met hond in België gaat. De huisjes liggen vaak in een groene, natuurlijke omgeving met veel wandelmogelijkheden terwijl er meestal 2,3 of 4 honden zijn toegestaan.


Romantisch huisje?  Indien u een romantisch vakantiehuisje met hond zoekt voor 2 personen in België dan is dit hondvriendelijk huisje in de Ardennen iets voor u. het huisje ligt in een rustige, natuurlijke omgeving en er is een omheind terrein waar de honden heerlijk kunnen loslopen. U zult er een onvergetelijk vakantie met uw honden kunnen vieren. Maar ook indien u een goedkoop huisje met hond zoekt, zit u bij dit huisje goed. U huurt dit romantisch en zeer rustig gelegen huisje in de Ardennen al vanaf 300 euro per week.

Indien u met 2 honden op vakantie wilt en de voorkeur geeft aan de Belgische Ardennen is dit een mooi en goed betaalbaar huisje. Voor een vakantie met één hond of 2 honde.


Klik hier om de foto's en omschrijving van dit huisje te bekijken en geniet binnenkort van een goedkope en unieke vakantie met hond in de Belgische Ardennen.


Zoekt u een gezellig en rustig gelegen vakantiehuisje met hond in Luik of omgeving? Dit 4 persoons huisje ligt in een zeer groene en wandelvriendelijke omgeving. een perfecte omgeving om met de hond lange wandelingen te maken. De heerlijke omheinde tuin zijn een genot voor u en uw hond en bij donkere of regenachtige dagen is het binnen bij de open haard zeer gezellig.

Een absolute aanrader indien u een vakantie met hond in België, omgeving Luik wilt boeken.

Voor meer informatie over dit 4 persoons huisje met hond in België, klik hier.

Vakantie met hond in Duitsland

Een vakantie met hond in Duitsland boeken?

Voor veel mensen is Duitsland het land om een vakantie met hond te boeken. U kunt in Duitsland alle kanten op en in de zomer, herfst, lente en winter er een unieke vakantie met hond boeken.

Ruim 2500 hondvriendelijke accommodaties in Duitsland.

Op deze website vindt u ruim 2500 hondvriendelijke accommodaties in Duitsland.

Klik hier voor ons complete aanbod vakantiehuisjes Duitsland, honden welkom.


Veel mensen die een vakantie met hond in Duitsland boeken, kiezen voor een vakantie in het mooie Sauerland, Zwarte Woud of Beierse Woud. De bossen in Duitsland zijn voor een groot deel nog ongerept en er zijn zeer veel goede wandelpaden en wandelroutes voor u en uw hond. Ideaal voor een vakantie met hond.
Er zijn in deze ongerepte gebieden veel losloopgebieden voor honden. De wandelpaden zijn goed gemarkeerd en langs de wandelpaden is bijna altijd een rustplek voor u en uw honden te vinden.


Een extra voordeel als u een vakantie met hond in Duitsland wilt vieren is dat de prijzen van de vakantie huisjes met hond relatief gunstig zijn. Veel vakantiehuisjes hond in Duitsland zijn daarbij geheel vrijstaand en hebben een besloten en omheinde tuin. En ook als u een goedkoop vakantieadresje in Duitsland zoekt, zit u goed. U huurt al een 4 persoons vakantiehuis met hond in Duitsland vanaf 250 euro per week.

Wintersport vakantie met hond

Wilt u een wintersport vakantie met hond boeken?

Op onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl kunt u hondvriendelijke vakantiehuizen, appartementen en chalets boeken in onder andere Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Tsjechië en Kroatië. U vindt deze wintersport accommodaties door eerst te zoeken op beschikbare accommodaties met honden en vervolgens door te selecteren op vakantiehuizen in wintersportgebieden.

Naast het aanbod unieke vakantiehuizen op vakantie-met-hond.be hebben wij nog een aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen die niet op deze website staan. Het gaat hier om particuliere vakantiehuizen in Nederland en België waar maximaal 8 honden zijn toegestaan.

Deze particuliere vakantiehuizen hebben een omheinde tuin en zijn echte aanraders voor een vakantie met hond in Nederland of België.


Meer weten over deze aanraders?

Bel of mail ons!

Indien u hulp nodig hebt bij het zoeken en boeken van een vakantiehuis of appartement met hond, zijn wij u graag van dienst. Mail of bel ons met uw vragen via info@vakantie-met-hond.be of +31 (0)345 506847.

Wij wensen u een fijne vakantie met uw hond(en)!