Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Op vakantie met honden

Wilt u met meerdere honden op vakantie?

Dan is deze website precies wat u zoekt, want hier vindt u bungalows, chalets en vakantiehuizen waar meerdere honden op vakantie zijn toegestaan.

Afhankelijk van de bungalow of vakantiehuis worden er 1,2, 3, 4 of in een enkel geval 5 honden toegelaten. Bij iedere hondvriendelijke bungalow of hondvriendelijk vakantiehuis staat aangegeven hoeveel honden er op vakantie zijn toegestaan. 

Ga met uw hond of honden op vakantie naar België ( de Ardennen of de kust ), Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Italië of Spanje en geniet van uw vakantie met honden.


Klik hier om naar de beste website te gaan op het gebied van honden vakanties en hondvriendelijke bungalows, chalets en vakantiehuizen.

Op vakantie met 1 hond

Indien u met 1 hond op vakantie wilt gaan en een hondvriendelijke bungalow, chalet of vakantiehuis zoekt, zult u weinig problemen ondervinden. Uw hond is in al onze bungalows, chalets en vakantiehuizen van harte welkom. Kijkt u bij de omschrijving van het hondvriendelijk vakantiehuis, chalet of bungalow ook of de omgeving geschikt is voor een vakantie met uw hond en er voldoende wandelgebieden en eventueel losloopgebieden zijn.
Boek nu een vakantie met uw hond of honden in bijvoorbeeld Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië of Denemarken. U kunt uw vakantie met hond of honden bij ons altijd online zoeken en boeken!

We hebben ruim 40.000 vakantiehuizen, bungalows en chaleys waar u een vakantie met hond kunt boeken.

Op vakantie met 2 honden

Op vakantie met 2 honden en op zoek naar een leuk vakantieadres?

Indien u in het bezit bent van 2 honden en een vakantie met deze 2 honden wilt boeken, zijn de mogelijkheden vrij groot. Met name een vakantie met 2 honden in Frankrijk, Nederland, Duitsland of België is eenvoudig te realiseren omdat ons aanbod bungalows, chalets en vakantiehuizen waar 2 honden welkom zijn, in die landen zeer groot is. Leest u wel de bepalingen van het betreffende land ten aanzien van het vervoer, uitlaten van honden, aanlijngeboden en andere relevante vakantie zaken.

Indien u een vakantiebungalow, chalet of vakantiehuis zoekt waar 2 honden worden toegelaten, selecteer dan op de term bungalow, chalet of vakantiehuis met minimaal 2 honden toegestaan. Er verschijnt dan een overzicht van het volledige aanbod huisdiervriendelijke accommodaties in het betreffende land waar 2, 3 of 4 honden zijn toegestaan.

We hebben meer dan 20.000 vakantiehuizen waar u op vakantie met 2 honden kunt.

Particulier aanbod vakantiehuizen en bungalows 2 honden toegestaan

Kunt u, ondanks het grote aanbod, geen geschikte bungalow of vakantiehuis op deze website vinden, surf dan eens naar onze website www.honden-vakanties.nl

Op deze website vindt u een groot aanbod particuliere vakantiehuizen, bungalows en chalets waar meerdere honden worden toegelaten. Zeker indien u een leuk particulier vakantieadres zoekt voor een vakantie met 2, 3 of 4 honden in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland zijn de mogelijkheden groot.

Indien u op vakantie wilt met 2, 3 of meer honden, kunt u dus een hondvriendelijke bungalow of vakantiehuis via de website vakantie-met-hond.be boeken of via één van de particuliere huiseigenaren.

Op vakantie met 3 honden

Op vakantie met 3 honden en op zoek naar een vakantiehuis waar 3 honden toegestaan zijn?

Een honden vakantie organiseren met 3 honden wordt al een stuk ingewikkelder dan het regelen van een honden vakantie met 2 honden. Het vervoer van 3 honden is al wat moeilijker dan het vervoer van 2 honden terwijl het aanbod bungalows, chalets en vakantiehuizen waar 3 honden worden toegelaten of toegestaan al wat beperkter is dan bij 2 honden. Maar er zijn zeker mogelijkheden.

Er zijn binnen ons aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen meer dan 300 vakantiehuizen waar u op vakantie met 3 honden kunt. U boekt uw vakantie met honden online.

Bungalow of vakantiehuis zoeken voor 3 honden

Hoe zoekt u nu een bungalow of vakantiehuis voor 3 honden? Bepaal eerst naar welk land u met uw 3 honden op vakantie wilt. U kunt bij ons een super honden vakantie boeken in nagenoeg alle vakantielanden van Europa dus bijvoorbeeld een vakantie met honden boeken in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Denemarken of Zweden. Maar u kunt natuurlijk ook eens kiezen voor een vakantie met uw honden naar een onbekend vakantieland zoals Tsjechië, Hongarije of Roemenië. Dergelijke vakantielanden zijn relatief goedkoop en er is veel ruimte om er met uw honden op uit te gaan. Met name Tsjechië is voor een vakantie met meerdere honden een aanrader. De vakantiehuizen en vakantieboerderijen zijn er groot, er is vaak een grote tuin en in de omgeving kunnen uw honden meestal vrij loslopen. Maar ook een vakantie met uw honden naar bijvoorbeeld Frankrijk of de Belgische Ardennen is natuurlijk niet verkeerd.
Zie ook de website op vakantie met de hond. Hier kunt u een vakantiehuis met hond boeken.

Indien u bepaald heeft naar welk vakantieland u met uw honden gaat, selecteer dan de regio, periode, eisen aan het huis en de omgeving en ontdek via onze website welke hondvriendelijke accommodaties er in de gewenste periode beschikbaar zijn.

Op vakantie met 4 of 5 honden?

Indien u op vakantie wilt gaan met 4 of 5 honden, zult u in de praktijk aardig wat obstakels tegenkomen. Veel mensen met 4 of 5 honden gaan niet met deze honden op vakantie omdat ze geen accommodaties kunnen vinden waar deze honden welkom zijn.

Op de website vakantie-met-hond.be vindt u een beperkt aanbod bungalows, chalets en vakantiehuizen waar 4 of 5 honden welkom zijn.

Op de website www.honden-vakanties.nl vindt u een groot aantal vakantiehuizen, bungalows en chalets waar 4, 5, 6, 7 of zelfs 8 honden toegestaan, nee zelfs van harte welkom zijn. Deze zeer hondvriendelijke accommodaties zijn vaak eigendom van echte hondenvrienden die weten wat het is om met meerdere honden een leuk vakantieadres te zoeken en vinden. Vaak vindt u er ook mooi gelegen vakantiehuizen met goed omheinde tuin! Voor een vakantie met meerdere honden is deze website een aanrader.

Kamperen met meerdere honden

Op vakantie met uw hond en op zoek naar een camping waar honden welkom zijn?

Veel mensen vinden kamperen de leukste manier om een vakantie te vieren. Kamperen met honden betekent genieten van veel vrijheid, ruimte en desgewenst contact met andere honden liefhebbers. Indien u wilt kamperen met 1 hond of meerdere honden, adviseren wij u onze honden camping website www.honden-campings.nl te bezoeken.

Op de website honden campings vindt u een zeer groot en actueel overzicht campings waar honden welkom zijn. Op een aantal honden campings zijn zelfs meerder honden welkom.

Ook indien u een goedkope vakantie wilt boeken met uw hond of honden is kamperen een zeer interessante optie.

Op vakantie gaan met uw honden en kiezen voor een kampeer vakantie is meestal goedkoper dan een vakantiehuisje of chalet met uw honden boeken.

Wij wensen u in elk geval een fijne vakantie met uw honden!