Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Boeken met zekerheid

Indien u een vakantie met hond wilt boeken en de voorkeur geeft aan een hondvriendelijke vakantiewoning, bungalow, appartement of villa, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u huurt bij een betrouwbare organisatie. Hieronder volgt een uitleg welke zekerheden we kunnen bieden, indien u via één van onze websites een al of niet hondvriendelijke accommodatie huurt.

Vakantie-met-hond.be is een website van A Vakanties

A Vakanties is met 20 websites en 1.000.000 bezoekers per jaar al lang geen onbekende meer in Nederland en België. Wij "verhuren" sinds 2008 online accommodaties en doen alleen zaken met betrouwbare touroperators.

A Vakanties is gespecialiseerd in de online verhuur van honden vakantie accommodaties, groepsaccommodaties, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuizen met zwembad, grote vakantiehuizen, last minutes en bed and breakfast. Ook hebben wij een aparte website voor duurzaam toerisme (www.duurzaam-toerisme.com).

A Vakanties heeft een duidelijke visie en missie met een knipoog naar een duurzamere wereld. Zo sponsoren wij de Stichting Trees for All (www.treesforall.nl) en Hulphond Nederland

___ ___ ___

Ruim 100.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties

U vindt op onze websites een enorm aanbod van 100.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties. In ongeveer 20.000 accommodaties zijn huisdieren van harte welkom. Hiermee is A Vakanties één van de grootste aanbieders van accommodaties voor honden vakanties en vakanties voor huisdieren. In Nederland bieden wij deze huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan via onze website www.vakantie-met-huisdieren.nl.

Wij staan voor duurzaamheid en transparantie

Wilt u weten waar A Vakanties voor staat en wat onze visie en missie is?

Ga naar www.a-vakanties.nl voor een overzicht van onze websites en uitgebreide informatie.

U boekt rechtstreeks bij de touroperator, wel zo zeker

Indien u een vakantie met honden accommodatie of een ander vakantieverblijf via één van de websites van A vakanties boekt, is het goed om te weten dat u rechtstreeks bij de betreffende touroperator huurt. U gaat dan ook een huurovereenkomst aan met de touroperator en niet met vakantie-met-hond.be of met A Vakanties.

U ontvangt van deze touroperator rechtstreeks alle informatie, de boekingsbescheiden en de factuur voor betaling van de accommodatie. U betaalt ook rechtstreeks de huursom van de accommodatie aan de touroperator. Dat biedt u als reiziger de nodige zekerheden.

Bij wie zijn de touroperators aangesloten?

Nadat u een accommodatie via één van onze websites hebt geboekt, kunt u zien (via de huurvoorwaarden van de touroperator) met welke touroperator u te maken hebt en bij welke organisaties deze is aangesloten. Zo kan het zijn dat een touroperator is aangesloten bij bijvoorbeeld de ANVR, SGR, Thuiswinkel.org, Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen of Emota.

ANVR

Indien u een hondvriendelijke vakantiewoning huurt via vakantie-met-hond.be en de betreffende touroperators is aangesloten bij de ANVR dan huurt u uw hondvriendelijke vakantiewoning met de volgende zekerheden:

Touroperators die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators. Indien u bij ons een hondvriendelijke vakantiewoning huurt waarvan de huiscode met 11, 12, 14 of 18 begint heeft u met een ANVR touroperator te doen. Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden ( SGR) kent een garantieregeling indien u een hondvriendelijke vakantiewoning gehuurd heeft en de touroperator waar u de hondvriendelijke vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde hondvriendelijke vakantiewoning van doen hebben, worden mogelijk vergoed. Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. Indien u via deze website een hondvriendelijke vakantiewoning huurt die begint met code 11, 12, 14 of 18 dan heeft u te doen met een touroperator die is aangesloten bij het SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol. Huurt u via deze website vakantie met huisdieren een hondvriendelijke vakantiewoning bij een touroperator die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR. U huurt uw vakantiewoning met hond dan met maximale zekerheid.

Thuiswinkel.org

Een aantal touroperators waar wij hondvriendelijke vakantiewoningen voor verhuren zijn aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u een hondvriendelijke vakantiewoning huurt via een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Huurt u een hondvriendelijke vakantiewoning via deze website beginnend met de huiscode 12 of 16 dan heeft u te maken met een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org.

Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen

Onze touroperator Dancenter is aangesloten bij de Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen en een van de grootste aanbieders van hondvriendelijke vakantiewoningen in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Dancenter is een grote organisatie met 30 lokale kantoren in Denemarken. Ook zijn er Dancenter kantoren in Noorwegen en Zweden. Indien u via deze website een hondvriendelijke vakantiewoning huurt in bijvoorbeeld Denemarken, Zweden of Noorwegen, is de kans groot dat u een hondvriendelijke vakantiewoning van Dancenter huurt. Dancenter hondvriendelijke vakantiewoningen op deze website beginnen met de huiscode 21.

Zie voor de vakvereniging verhuurders vakantiewoningen: www.fbnet.dk

Emota

Onze partner Bungalow.net is aangesloten bij de al eerder genoemde organisatie Thuiswinkel.org en Emota. Bungalow.net verhuurt ruim 28.000 vakantiewoningen en bungalows in Europa en heeft voor een samenwerking met Emota gekozen om de huurders van haar vakantiewoningen de nodige transparantie en zekerheid te kunnen bieden. Zie verder www.emota.eu

Indien u via vakantie-met-hond.be een hondvriendelijke vakantiewoning met hond huurt met de begincode 18 heeft u te maken met een vakantiewoning van Bungalownet.

Samenvattend

De meeste touroperators met aanbod op deze website vakantie-met-hond.be zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten. U huurt uw vakantiewoning via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd.