Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Duurzaamheid

Vakantie-met-hond.be is een initiatief van A-Vakanties, een organisatie die staat voor duurzaamheid en transparantie. Zo kunt u van ons verwachten dat wij niet alleen duurzaam met onze klanten omgaan maar ook op kantoor duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo gebruiken wij op kantoor ecologische schoonmaakmiddelen, biologische koffie en thee en werken we met FSC papier. Lees op onze website www.a-vakanties.nl hoe wij over duurzaam ondernemen denken en hoe we dit in praktijk brengen.

Motto A Vakanties

Ons motto is "vakantie met een goed gevoel". Indien u een vakantiehuis bij ons boekt, draagt u bij aan een schoner milieu. Lees hieronder waarom u bij A-Vakanties een vakantiehuis boekt met een goed gevoel.

Hart voor het milieu en de natuur

Wij vinden het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij samen met de Stichting Trees for All en wordt er bij ieder geboekt vakantiehuis of groepsverblijf namens A Vakanties een boom aangeplant. Deze aanplant van bomen zorgt niet alleen voor klimaatcompensatie maar zorgt ook voor duurzame werkgelegenheid. Zo gaan een fijne vakantie en een beter milieu hand in hand.


  • A-Vakanties
  • Vignet Klimaat
  • Trees for All