Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Op vakantie met uw hond?

Kies uit 20.000 hondvriendelijke accommodaties!

Indien u een vakantiehuis of bungalow zoekt waar 1 of meerdere honden toegestaan zijn, kan het moeilijk zijn een hondvriendelijk vakantiehuis of bungalow te vinden. Bij onze website vakantie-met-hond.be is het geen probleem een hondvriendelijk vakantiehuis te vinden en te boeken. Op onze gebruiksvriendelijke website vindt u een aanbod van maar liefst 20.000 hondvriendelijke accommodaties. Het gaat hier om vakantiehuizen, bungalows, appartementen, villa's, groepsverblijven en aangepaste vakantiewoningen. Indien u op vakantie met uw hond wilt gaan, is dit de website waar u snel en eenvoudig een honden vakantie kunt boeken.

Tot 5 honden toegestaan in onze vakantiehuizen en bungalows

Indien u een vakantie wilt boeken met meerdere honden, is het extra moeilijk een geschikte accommodatie te vinden. Dit komt omdat in de meeste vakantiehuizen en bungalows 1 of 2 zijn toegestaan. Gelukkig vindt u op deze website vakantie-met-hond.be ook een aanbod vakantiehuizen en bungalows waar 3, 4 of zelfs 5 honden zijn toegestaan. Hierdoor kunnen mensen die 3, 4 of 5 honden hebben toch een vakantie met hond boeken.

Bij ieder vakantiehuis staat vermeld hoeveel honden er zijn toegestaan. U kunt op het criterium " honden toegestaan" ook vakantiehuizen selecteren. Komt u nu een vakantiehuis tegen dat u graag zou willen huren maar wilt u 1 of 2 honden extra naar deze vakantiewoning of bungalow meenemen? Geef ons dan door om welk vakantiehuis het gaat en wij verzoeken de huiseigenaar een uitzondering te maken op het aantal toegestane huisdieren of honden. De kans is dan groot dat de huiseigenaar toestemming geeft om het betreffende vakantiehuis met meer honden te huren.

In welke landen kunt u een vakantiehuis met uw hond of honden boeken?

U kunt een vakantie met hond of meerdere honden boeken in bijna alle landen van Europa.

Hieronder volgt een overzicht van een aantal landen waar wij vakantiehuizen, bungalows en appartementen met hond te huur hebben:

 • België, ruim 800 vakantiehuizen waar honden welkom zijn. Zeer groot aanbod vakantiehuizen, bungalows en chalets en de Belgische Ardennen. Tot 5 a 6 honden toegestaan.
 • Nederland, meer dan 600 hondvriendelijke vakantiehuizen en bungalows te huur. Ook vakantiehuizen aan zee, op de Veluwe en op de Waddeneilanden te huur.
 • Frankrijk, ruim 2.000 unieke vakantiehuizen, bungalows en appartementen waar u een heerlijke vakantie met uw honden kunt vieren. Ook vakantiehuizen met hond in wintersportgebieden.
 • Duitsland, meer dan 2500 hondvriendelijke accommodaties, onder andere in hondvriendelijke gebieden zoals het Zwarte Woud, Duitse Alpen, Sauerland en Beierse Woud . De Eiffel ook noemen?
 • Luxemburg, ongeveer 50 hondvriendelijke accommodaties in Luxemburg.
 • Denemarken, meer dan 2.000 vakantiehuizen en bungalows. Veel vrijstaande vakantiehuizen en bungalows in Denemarken. Veel losloopgebieden voor honden. Veel ruimte. Strand noemen?
 • Oostenrijk, meer dan 1500 chalets, appartementen en vakantiehuizen in Oostenrijk waar honden toegestaan zijn. Oostenrijk is een hondvriendelijk land. Ook vakantiemogelijkheden met hond in wintersportgebieden.
 • Zwitserland, ruim 10.000 chalets, vakantiewoningen en appartementen waar huisdieren welkom zijn. Ook veel mogelijkheden om wintersport met hond in Zwitserland te vieren.
 • Zweden, ruim 100 chalets en vakantiehuizen in Zweden waar honden welkom zijn. Op onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl vindt u een groter aanbod vakantiehuizen waar honden toegestaan zijn in onder andere Zweden, Denemarken en Oostenrijk.
 • Tsjechië, hondvriendelijk land met veel wandelgebieden voor honden en hun baasjes. In Tsjechië hebben wij een uniek aanbod vakantiewoningen waar honden welkom zijn. Veel vrijstaande vakantiewoningen in Tsjechië te huur met grote tuinen. Veel bossen en ongekende vakantiemogelijkheden met honden. Aanrader vakantie met honden.
 • Hongarije, meer dan 100 mooie vakantiehuizen in Hongarije waar honden welkom zijn. Veel grote vrijstaande vakantiehuizen, prachtige natuur in Hongarije, goedkoop vakantieland, zeer geschikt om er een vakantie met honden te vieren. Aanrader vakantie met hond.
 • Kroatië, een vakantieland met ongekende mogelijkheden. We hebben hier een aanbod van ruim 200 vakantiewoningen en appartementen waar honden toegestaan zijn. Kroatië heeft prachtige eilanden, stranden, bergen en oude steden. Hondvriendelijk, avontuurlijk en verrassend mooi land.
 • Italië, meer dan 2.000 mooie vakantiehuizen en villa's in Italië, tot 4 honden in Italië toegestaan. Ook vakantiehuizen met hond op Sicilië, Venetië, Apulië, Elba en Italiaanse Meren.
 • Spanje, ruim 1500 appartementen en vakantiehuizen in Spanje waar 1, 2 of meer honden toegestaan zijn. Veel hondvriendelijke accommodaties aan de Spaanse kust maar ook in het binnenland. Aanrader: het groene Spanje is verrassend anders en zeer geschikt om er een vakantie met hond te vieren.

Verder een uniek aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa's in onder andere Ierland, Roemenië, Slowakije, Portugal, Griekenland, Groot-Brittannië, Malta, Turkije en Finland.

Zoeken op vakantiehuizen met omheind terrein of omheinde tuin

Vakantie-met-hond.be is niet alleen uniek vanwege het grote aanbod hondvriendelijke accommodaties maar ook vanwege de gebruiksvriendelijkheid van de website en de unieke zoekfunctie. Zo kunt u zoeken op vakantiehuizen met omheind terrein en vakantiehuizen met omheinde tuin. Vakantiehuizen met omheind terrein of tuin zijn vaak in meerdere opzichten hondvriendelijk. Vaak hebben de eigenaren van dergelijke vakantiehuizen zelf ook honden en zijn er meerdere honden welkom. Vakantiehuizen en bungalows met omheinde tuin zijn echte aanraders en horen zeker thuis in de categorie zeer hondvriendelijk!

Laagste prijsgarantie vakantie met hond

Vakantie-met-hond.be heeft op haar unieke website het aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen, chalets, bungalows, appartementen en groepsaccommodaties staan van touroperators als Tui, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Interchalet, Belvilla en andere gerenommeerde aanbieders. Wij hanteren een laagste prijsgarantie.

Dit betekent dat indien u een hondvriendelijk vakantiehuis, bungalow, chalet, villa of groepsverblijf boekt, u dezelfde prijs betaalt dan als u rechtsreeks bij de touroperator zou boeken. U betaalt bij ons dus geen extra boekingskosten of administratiekosten maar heeft wel de keuze uit het complete aanbod van ruim 20.000 hondvriendelijke accommodaties.

Zie ook de meest gestelde vragen over de boekingsprocedure en zekerheden die wij bieden.

Betrouwbaarheid van A Vakanties en vakantie-met-hond.be

De website vakantie-met-hond.be is een website van A-vakanties uit Nederland.

Met meer dan 20 websites en 70.000 bezoekers per maand is A-vakanties één van de grotere internetplatforms op het gebied van de huur van vakantiehuizen en bungalows in Nederland, België en Europa. Jaarlijks boeken meer dan 10.000 mensen uit heel Europa hun vakantiehuis bij ons. Wij werken op een duurzame, transparante manier met een knipoog naar het milieu.

Zie www.a-vakanties.nl voor al onze websites, achtergrondinformatie en onze visie en missie.

Klantvriendelijkheid A-Vakanties en vakantie-met-hond.be

Wij vinden service en een goede dienstverlening uitermate belangrijk en doen er dan ook alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vragen? Neem contact met ons op.

Per e mail zijn wij nog beter bereikbaar en dit is goedkoper dan vanuit België bellen.

U kunt ons 24 uur per dag via de e mail bereiken. Wij beantwoorden uw mailtjes ook zoveel mogelijk in de avonduren en in het weekend.

Mailt u naar info@vakantie-met-hond.be

Last minute vakantie met hond boeken?

Steeds meer mensen boeken hun vakantie met hond als last minute.

Een last minute met hond betekent dat u uw vakantiehuis, bungalow of appartement, kort voor vertrek boekt en in de meeste gevallen een aantrekkelijke last minute korting krijgt. Deze last minute korting bedraagt gemiddeld 10 tot 40%.

Voor mensen die 1 of 2 honden mee willen nemen op vakantie is het aanbod last minutes meestal wel voldoende. Voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis of bungalow waar 3, 4 of 5 honden zijn toegestaan is het wachten op geschikte last minute vakantiehuisjes een risicovolle zaak. Vakantiehuisjes waar meerdere honden zijn toegestaan zijn namelijk schaars en de kans dat u een dergelijke last minute met hond kunt boeken, is relatief klein.