Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Campings honden toegestaan, kamperen met honden

Kamperen met honden?  Op zoek naar een honden camping of camping waar honden toegestaan zijn?

1.000 hondvriendelijke campings in Nederland, België en heel Europa waar honden welkom zijn, toegestaan zijn!

Op de website honden-campings.nl van A Vakanties staat het grootste aanbod hondvriendelijke campings van Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en heel Europa.  Indien u wilt gaan kamperen met uw honden en u zoekt een honden camping in Europa is de kans groot dat u deze honden camping op de website honden campings vindt.  Indien u een hondvriendelijke camping op de website honden campings gevonden hebt, boekt u deze rechtstreeks bij de eigenaar van de honden camping.  Wij wensen u een fijne kampeervakantie met uw hond of honden!

Website honden campings of kamperen met uw honden:  www.honden-campings.nl

Kamperen met hond of honden is relatief goedkoop.

Indien u op zoek bent naar een goedkope vakantie met uw hond of honden is kamperen met uw honden zeker een overweging waard. Kamperen is relatief goedkoop, ook als u een kampeervakantie met honden boekt.  Voor enkele euro's per dag is het toegestaan uw honden mee naar de honden camping mee te nemen. Op een aantal honden campings wordt er zelfs geen toeslag berekend indien u honden meeneemt voor een kampeervakantie.

Meestal 1,2 of 3 honden op honden campings per kampeerder toegestaan.

Indien u uw honden mee wilt nemen op kampeervakantie dan is het meestal toegestan om 1, 2 of 3 honden mee te nemen. Er zijn echter ook honden campings die helemaal zijn ingericht op kampeervakanties met honden en waar het toegestaan is om 4 of 5 honden mee te nemen.

Kamperen met honden in het buitenland? Houd rekening met de regels in buitenland!

Indien u een honden, kampeer vakantie in het buitenland wilt boeken, heeft u te maken met de regels voor honden die in het buitenland gelden. Zo zijn bepaalde honden rassen in het buitenland niet toegestaan, moeten honden, ook voor een kampeervakantie geregistreerd en ingeënt zijn en moeten ze in het bezit zijn van een dierenpaspoort. En in bepaalde landen gelden aanlijngeboden en moet u verplicht een muilkorf bij u hebben. Gaat u met uw honden kamperen in het buitenland informeer dan vooral welke regels er zijn en houd u aan die regels, De boetes bij overtreding van geboden ten aanzien van vervoer van honden in het buitenland kunnen hoog zijn. Door de regels na te leven blijft uw kampeervakantie met hond of honden gezellig, leuk en goedkoop!

Annuleringsverzekering afsluiten.

Ook indien u met uw honden gaat kamperen en een hondvriendelijke camping hebt geboekt, raden wij u aan een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

Goedkoop vakantiehuisje alternatief voor kampeervakantie met hond?

indien u voor een kampeervakantie met hond of honden kiest vanuit financiele overwegingen, kan het toch een optie zijn om naar goedkope vakantiehuisjes te kijken waar honden welkom zijn.  Er zijn namelijk via de websites van A Vakanties ook goedkope vakantiehuisjes te huur war honden welkom zijn. In Denemarken of Duitsland bijvoorbeeld huurt u al een vakantiehuisje voor 4 personen en 2 honden al vanaf 

Zie de websites van A Vakanties voor het huren van een goedkoop vakantiehuisje met honden:

Website www.a-vakanties.nl