Het grootste aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen van Europa
Voor een perfecte en betaalbare vakantie met uw hond.
Tot 5 honden welkom!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

+31(0)345506847
(ma-vr 9-16 uur)

Contact

A Vakanties websites


Honden Foto

Wij steunen Hulphond.nl


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Vakantie met hond in Scandinavië

Vakantie met hond in Denemarken, Zweden, Noorwegen? 5.000 vakantiehuizen honden welkom.
www.vakantiewoning-zoeken.nl

Deze website wordt duurzaam gehost

Honden op vakantie

Met uw hond of honden op vakantie? Op zoek naar een vakantiehuis, appartement of bungalow met hond?

Op vakantie-met-hond.be vindt u een aanbod van ruim 20.000 vakantiehuizen, bungalows en appartementen waar honden welkom zijn. U vindt op deze website ook tips voor een geslaagde honden vakantie en praktische aanbevelingen. Hieronder leggen wij uit hoe de website vakantie-met-hond.be werkt en hoe u in een paar eenvoudige stappen een vakantiehuis hond kunt zoeken en boeken. Direct naar het aanbod vakantiehuizen "honden op vakantie"?

Klik hier voor ons unieke aanbod honden vakantiehuizen, bungalows en appartementen in België en heel Europa.

A vakanties en honden op vakantie

De website vakantie-met-hond.be is een initiatief van A Vakanties.

A Vakanties is een gerenommeerde internet reisspecialist in met name vakantiehuizen met hond, vakantiehuizen met paardenstallen, vakantiehuizen aan zee, grote vakantiehuizen, last minutes en vakantiehuizen met zwembad. Honden vakanties nemen op alle websites van A vakanties een centrale plek in. Op alle websites van A Vakanties staan hondvriendelijke accommodaties waarop ook eenvoudig gezocht kan worden. Indien u bijvoorbeeld een appartement met hond of vakantiehuis met hond aan zee zoekt, heeft u deze snel gevonden via onze website vakantiehuizen-aan-zee.com.

Zie www.a-vakanties.nl

Hoe werkt de website vakantie-met-hond.be?

Op de website vakantie-met-hond.be kunt u online een hondvriendelijk vakantiehuis, bungalow, villa, chalet of appartement in heel Europa boeken.

Het zoeken en boeken van een vakantieaccommodatie met honden gaat heel eenvoudig:

U kunt op basis van de beschikbaarheid accommodaties zoeken en hierbij aangeven hoeveel personen en honden er mee gaan.

Op het moment dat u online een accommodatie via vakantie-met-hond.be heeft geboekt, krijgt u bericht van de touroperator die de geboekte accommodatie beheert en verhuurt. U ontvangt van de touroperator de boekingsbescheiden, de factuur voor betaling van de huur, de routebeschrijving en het adres van de geboekte accommodatie.

Indien u vragen heeft over een bepaalde accommodatie of boeking kunt u altijd contact met ons opnemen via e mail of de telefoon. Wij vinden een goede service zeer belangrijk en proberen al uw vragen binnen 2 dagen te beantwoorden.

Wij steunen Hulphond Nederland, www.hulphond.nl

Iedere keer als er een honden vakantie accommodatie via vakantie-met-hond.be geboekt wordt, maken wij 5 euro over aan Hulphond Nederland.

Hieronder een overzicht van onze belangrijkste websites en thema's.

Honden vakantie aan zee?

Indien u met uw hond een vakantie aan zee wilt boeken, kunt u dit het beste doen via de website vakantiehuizen aan zee.

Op de website vakantiehuizen aan zee staat een aanbod van ruim 10.000 vakantiehuizen, appartementen en villa's aan zee. Van deze 10.000 accommodaties aan zee zijn er ongeveer 4.000 geschikt voor een honden vakantie. U vindt een vakantiehuis hond aan zee of een appartement hond aan zee door eerst te zoeken op vakantiehuizen aan zee in een bepaalde periode en de beschikbaarheid en daarna het gevonden zoekresultaat te verfijnen door te selecteren op vakantiehuis aan zee hond toegestaan of appartement aan zee honden toegestaan.

U kunt op deze website ieder gevonden aan zee vakantiehuis of appartement met hond, online boeken.

Zie voor ons aanbod vakantiehuizen en appartementen aan zee, honden welkom: www.vakantiehuizen-aan-zee.com

Last minute vakantiehuis hond boeken?

Door de economische recessie is het aanbod last minute vakantiehuizen met hond groter dan voorheen. Huiseigenaren nemen het zekere voor het onzekere en bieden hun vakantiehuis hond eerder als last minute aan.

Een vakantiehuis of appartement met hond dat als last minute wordt aangeboden, kan wel 30 % tot 40 % goedkoper zijn dan een "gewoon" vakantiehuis hond.

Indien u een goedkoop vakantiehuis of appartement met hond mogelijkheid wilt boeken, adviseren wij u onze website www.lastminutevakantiehuizen.com te bezoeken.

U vindt hier goedkope last minute vakantiehuizen en appartementen met mogelijkheden om honden meen te nemen in België, Nederland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje en heel Europa.

U kunt ook hier een honden vakantie huis online zoeken en boeken!

Kampeer vakantie met uw honden boeken?

Indien u een honden vakantie wilt boeken kunt u kiezen voor een luxe vakantiehuis of appartement maar natuurlijk ook voor een relatief goedkope kampeervakantie met hond kiezen. Een kampeer vakantie met honden is ruim de helft goedkoper dan een vakantiehuis met hond.

A-Vakanties heeft, speciaal voor de kamperende hondenbezitter, een website opgezet die een overzicht geeft van de beste honden campings van de Benelux en heel Europa. U vindt op de website www.honden-campings.nl een groot aanbod campings waar honden welkom zijn maar ook echte honden campings met zwemvijver, speelveld, losloopgebied en honden douche en dergelijke.

Indien u liever een kampeer vakantie met uw honden boekt dan een luxe honden vakantie in een huisje of appartement, is de website honden campings zeer zeker interessant voor u.

Appartement met hond of vakantiehuis boeken?

Indien u een accommodatie voor u en uw honden wilt boeken, kunt u kiezen uit een vakantiehuis of appartement. Het voordeel van een appartement met hond is dat u alles gelijkvloers is en meestal mooi uitzicht hebt omdat u hoger zit. Een appartement is eenvoudiger schoon te houden en beter geschikt voor ouderen en mensen met een bepaalde lichamelijke beperking. Een nadeel is dat een appartement hond minder geschikt is voorkinderen en honden omdat beide veel beweging nodig hebben. Bij een appartement met hond kan vooral het gemis aan een tuin een nadeel zijn. daarentegen hebben sommige appartementen een groot terras.

Het grote voordeel van een vakantiehuis hond is dat er bij een vakantiehuis vaak een tuin zit en soms zelfs een mooie, hondvriendelijke, omheinde tuin.

U kunt via onze website selecteren op vakantiehuizen of appartementen met hond.

Vakantiehuis of appartement hond op een vakantiepark boeken?

Veel mensen geven er de voorkeur aan een vakantiehuis met hond ergens midden in de natuur te huren, bij voorkeur ver weg van andere vakantiehuizen en de bewoonde wereld.

Andere mensen geven er de voorkeur aan om een honden vakantie te boeken in een bungalow of appartement op een vakantiepark of bungalowpark. Wat zijn nu de na- en voordelen van het huren van een vakantiehuis met honden op een vakantiepark of bungalowpark?

Het huren van een hondvriendelijk huisje of bungalow op een park heeft veel voordelen maar ook enkele nadelen.

Voordelen zijn dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park zoals winkels, restaurant en zwembad en u in contact kunt komen met andere mensen die op het park verblijven. En indien u kinderen hebt, zullen die snel vriendjes en vriendinnetjes maken en zich zo niet snel vervelen.

Indien u een honden vakantie huis op een vakantiepark of bungalowpark boekt, kan dat ook nadelen hebben. Zo mogen honden op parken vaak niet los lopen, mag u de hond meestal niet alleen in het huisje of bungalow achterlaten en kunnen buren of honden op het park s' avonds of 's nachts geluidsoverlast veroorzaken.

Of een vakantiepark of bungalowpark de voorkeur heeft, is dus afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

U kunt, indien u met uw honden op vakantie gaat, en een geschikte accommodatie zoekt, op onze websites selecteren op hondvriendelijke accommodaties die in een park liggen of juist niet in een park liggen.

Op zoek naar een vakantiehuis voor meerdere honden?

Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of appartement voor bijvoorbeeld 2, 3 of 4 honden, dan zijn de mogelijkheden soms beperkt. Het aanbod appartementen en vakantiehuizen waar 2 honden welkom zijn, is vrij royaal, het aanbod waar 3, 4 of zelfs 5 honden welkom zijn, beperkt.

Het is daarom goed om te melden dat wij naast het aanbod vakantiehuizen honden op vakantie-met-hond.be nog een particulier aanbod hebben dat niet op deze website vermeld staat.

Zoekt u een vakantiehuis of appartement in Nederland, België of Frankrijk voor 3 of meer honden, stuur ons dan en e mail met daarin omschreven wat u voor vakantie huis zoekt en in welke periode. Wij kijken dan in ons aanbod particuliere vakantiehuizen waar honden toegestaan zijn of er een geschikte accommodatie voor u bij zit. Mailt u naar info@vakantie-met-hond.be

Wij proberen u dan binnen 2 dagen te antwoorden.

Vakantiehuis honden met omheinde tuin

Heeft u één of meerdere honden en bent u op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin? Op onze website vindt u een uniek aanbod vakantiehuizen, bungalows en villa's met goed omheinde tuin. De omheining van zo'n tuin is meestal 1,30 hoog maar we hebben ook vakantiehuizen met omheinde tuin waarvan de omheining 1.50 of 1,80 hoog is.

U kunt op deze websites selecteren op vakantiehuizen met omheinde tuin of omheind terrein.

U kunt per land en per provincie of streek deze selectie omheinde tuin maken.

Klik hier voor ons aanbod vakantiehuizen met omheinde tuin.

Klik hier voor ons aanbod vakantiehuizen met omheind terrein.

Tips voor een geslaagde honden vakantie

Losloopgebieden voor honden

Als u met honden op vakantie gaat, is het natuurlijk heel fijn om te weten waar losloopgebieden zijn. Meestal weet de eigenaar van een vakantiehuis hond wel waar in de omgeving losloopgebieden voor honden zijn en is die best wel bereid u die tip te geven.

Indien u losloopgebieden voor honden in Nederland zoekt, is er een website waar u zeer eenvoudig losloopgebieden voor honden kunt vinden.

De website www.opstapmetdehond.nl geeft namelijk een overzicht van alle leuke en belangrijke losloopgebieden in Nederland. Sinds kort heeft men ook een app ontwikkeld die is te downloaden.

Hondenstranden

Op de Nederlandse website www.vakantie-met-huisdieren.nl staat een overzicht van een aantal hondenstranden in Nederland.

De website vakantie-met-huisdieren.nl is de vakantie-met-hond.be website voor Nederland.

Klik hier voor een overzicht van de hondenstranden in Nederland.

Europees dierenpaspoort en chippen/registeren van honden

Houdt u er rekening mee dat als u met uw hond op vakantie gaat naar het buitenland dat een Europees dierenpaspoort en registratie verplicht is. Er zijn of komen ook Europese regels ten aanzien van het chippen van honden. U vindt de regels die gelden ten aanzien van honden op de website van het verkeersbureau van het betreffende vakantieland. Ook de ambassade van het betreffende land kan u informeren.

Wij wensen u een fijne en onbezorgde vakantie met uw honden toe en hopen dat onze website bij draagt aan het vinden van een fijne accommodatie.